Doffinvarsling – anbudsvarsling fra EU-Supply

EU-Supply sender deg alle anbud og kunngjøringer som er relevante for din bedrift. Med vår Doffinvarsling setter du opp en søkeprofil hvor du legger inn CPV-koder som passer din virksomhet, og definerer hvor du ønsker å jobbe geografisk.

Deretter mottar du varsling per epost så ofte det publiseres kunngjøringer som passer din bedrifts profil. Doffinvarslingen er filtrert etter hva slags kunngjøringstype som er kommet ut, og det skilles i varslingen mellom veiledende kunngjøringer, tildelinger og faktiske anbudskonkurranser. Du mottar altså alt som er relevant for din bedrift, og får det sortert på en enkel og oversiktlig måte.

Doffinvarsling

  • Sett opp en profil med relevante jobber og geografi for din bedrift
  • Få epost med alle relevante kunngjøringer for profilen du har satt opp

Hva tjener du på å skaffe deg Doffinvarsling?

  • Vær først ute med å få anbudene – EU-Supply har Norges raskeste varslingstjeneste
  • Spar tid du ellers ville brukt på å lete etter anbud på nett
  • Vær sikker på å ikke gå glipp av noen viktige jobber for din bedrift
KGV

KGV-system

EU-Supply har et pålitelig og sikkert konkurransegjennomføringsverktøy, som mange offentlige aktører i Norge benytter. Vårt KGV støtter brukerne med prosessmaler og sjekklister, for å gjøre anbudsprosessen så smidig som mulig.

KAV

KAV-system

Innkjøpere som benytter seg av EU-Supply KGV kan også bruke vårt kontraktsadministrasjonsverktøy. Her håndteres alle kontrakter og avtaler, noe som gjør jobben oversiktlig og enkel for innkjøperne.

Kontakt

Kontakt


Doffin SupportKGV SupportEU-Supply Kontakt

Tel: +46 8 545 532 80
Email: sales@eu-supply.com